Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1619g5555kcal165g1133.3g19.4g56.7g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 37g66kcal1.9g14.1g0g0.2g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 249g1769kcal1.9g1g199.3g0g
Kananmuna kuoreton 274g391kcal34.2g0.8g28.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa125g374kcal28.6g0g28.6g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g996g498kcal29.9g39.9g24.9g0g
Ruohosipuli, tuore50g13kcal0.7g1.9g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g17331kcal524.4g2382g601.2g114.8g
Valittu annoskoko3360g8666kcal262.2g1191g300.6g57.4g
Annoskoko puolitettuna1680g4333kcal131.1g595.5g150.3g28.7g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.4g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238