Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g160g43kcal2.1g7.7g0.2g2.7g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Pirkka luomu tomaattimurska2000g600kcal28g130g10g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g360g792kcal82.8g3.6g50.4g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 400g909kcal56g6.8g72g0g
Sitruunamehu, laimentamaton80g17kcal0.2g1.3g0g0.1g
Spagetti 280g917kcal28.5g185.9g3.1g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6724g7571kcal399.6g679.8g379.8g25.6g
Valittu annoskoko3362g3786kcal199.8g339.9g189.9g12.8g
Annoskoko puolitettuna1681g1893kcal99.9g170g95g6.4g
Arvot/100g100g113kcal5.9g10.1g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304