Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 675g1059kcal77.4g34.4g68.3g0.5g
Vesi1575g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 90g309kcal9.2g63g1.1g3.2g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%563g731kcal16.9g11.3g73.1g0.6g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)338g51kcal2g10.1g0.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi25g69kcal2.2g1.7g5.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.2g0g
Ketsuppi, Felix90g81kcal0.9g18.9g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6732g4803kcal217.2g278.8g321.2g8.6g
Valittu annoskoko3366g2401kcal108.6g139.4g160.6g4.3g
Annoskoko puolitettuna1683g1201kcal54.3g69.7g80.3g2.2g
Arvot/100g100g71kcal3.2g4.1g4.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609