Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1052g2945kcal199.9g0g231.4g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1112g389kcal17.8g76.7g1.1g15.6g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g1202g962kcal132.2g34.9g34.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6732g8592kcal699.8g223.2g534.8g31.2g
Valittu annoskoko3366g4296kcal349.9g111.6g267.4g15.6g
Annoskoko puolitettuna1683g2148kcal175g55.8g133.7g7.8g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94573