Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 600g78kcal6.7g5.9g1.2g7.2g
Luumutomaatti pirkka, 83g400g80kcal2.4g15.2g1.2g24g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Kurkku 400g44kcal2.2g5.6g0.4g2.8g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g740g1406kcal185g0g74g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g548g329kcal2.2g82.2g0.5g7.7g
Kananmuna, keitetty 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6736g5258kcal513.2g243.4g245.8g91.6g
Valittu annoskoko3368g2629kcal256.6g121.7g122.9g45.8g
Annoskoko puolitettuna1684g1315kcal128.3g60.9g61.5g22.9g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340