Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt250g115kcal8g12g3.7g0g
Mannasuurimo tumma 25g77kcal2.5g14.9g0.5g1.4g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g12g48kcal0g11.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai17g58kcal2g11.7g0.3g0.5g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g4g12kcal0.4g2.4g0.3g1.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana675g726kcal32.6g106g18.2g6g
Valittu annoskoko337g363kcal16.3g53g9.1g3g
Annoskoko puolitettuna169g182kcal8.2g26.5g4.6g1.5g
Arvot/100g100g108kcal4.8g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110888