Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g225g322kcal45g0g15.7g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 28g64kcal1.4g4.9g4g1.6g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g51g137kcal9.1g1g10.6g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.4g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana675g1071kcal112.6g15.8g60.8g4.8g
Valittu annoskoko338g535kcal56.3g7.9g30.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna169g268kcal28.2g4g15.2g1.2g
Arvot/100g100g159kcal16.7g2.3g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207984