Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)169g405kcal13.2g84.4g2g4.6g
Pesto (Pirkka)5.6g33kcal0.2g0.2g3.4g0.2g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g23g55kcal4.1g0.1g4.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g141g29kcal0.8g5.3g0.4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana675g1042kcal36.6g180g20.2g13.6g
Valittu annoskoko338g521kcal18.3g90g10.1g6.8g
Annoskoko puolitettuna169g261kcal9.2g45g5.1g3.4g
Arvot/100g100g154kcal5.4g26.7g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484