Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 100g112kcal21.1g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Jauheliha porsaan 12%50g106kcal9g0g6g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 38g104kcal0.8g1.1g10.5g0g
Tomaattimurska, 1 prk50g13kcal0.3g2.6g0.1g0.7g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä13g39kcal1.4g0g3.5g0g
Juusto, mozzarella 13g33kcal2.3g0g2.5g0g
Soijakastike 3.8g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper50g175kcal6g35.5g0.7g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g3.8g24kcal0g0.1g2.7g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana675g1269kcal82.6g80.8g63g2g
Valittu annoskoko338g635kcal41.3g40.4g31.5g1g
Annoskoko puolitettuna169g317kcal20.7g20.2g15.8g0.5g
Arvot/100g100g188kcal12.2g12g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662