Perus tomaattipastakastike

Runsas annos pastaa. 150g keittämätöntä pastaa (75g per nenä) on noin 350 grammaa keitettyä pastaa.

Pieneen nälkään riittää jopa kolmanneksen pienempi pastamäärä.

Kastike riittää pitämään kosteana tuon 350 - 400 g keitettyä pastaa.

Kuullota pieneksi hakattu sipuli ja valkosipuli, lisää tomaatit pilkottuna.

Anna muhia mielellään yli vartin pienellä lämmöllä.

Lisää pastan keitinvettä tarvittaessa.

Mausta makusi mukaan yrteillä.

Pussaile edes välillä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti (Pirkka)1250g250kcal7.5g43.8g3.8g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Oliiviöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty1750g2450kcal90.3g489.3g11.9g59.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6740g6490kcal206.6g1101.6g132.8g130g
Valittu annoskoko3370g3245kcal103.3g550.8g66.4g65g
Annoskoko puolitettuna1685g1623kcal51.7g275.4g33.2g32.5g
Arvot/100g100g96kcal3.1g16.3g2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422889