Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1800g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g450g270kcal6.7g58.5g0.4g4g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g270g76kcal3g13g1.1g8.1g
Kalaliemikuutio 30g91kcal3g10.2g4.2g0.3g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g375g1050kcal71.2g0g41.2g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g450g360kcal76.5g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6750g3694kcal320.8g163.4g101g24.8g
Valittu annoskoko3375g1847kcal160.4g81.7g50.5g12.4g
Annoskoko puolitettuna1688g924kcal80.2g40.9g25.3g6.2g
Arvot/100g100g55kcal4.8g2.4g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115