Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1422g342kcal25.7g31.3g4.3g32.7g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g180g49kcal2.3g8.6g0.2g3.1g
Valkosipuli 41g44kcal3.2g6.6g0.2g0.9g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)396g119kcal13.1g14.3g1.2g0g
Tomaatti 405g92kcal2.3g14g1.2g5.7g
Oliiviöljy 32g279kcal0g0g31.5g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g900g630kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6750g3108kcal93.2g149.6g77.2g84.8g
Valittu annoskoko3375g1554kcal46.6g74.8g38.6g42.4g
Annoskoko puolitettuna1688g777kcal23.3g37.4g19.3g21.2g
Arvot/100g100g46kcal1.4g2.2g1.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226521