Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 601g78kcal6.7g5.9g1.2g7.2g
Luumutomaatti pirkka, 83g401g80kcal2.4g15.2g1.2g24.1g
Sipuli (kuorittu)241g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Kurkku 401g44kcal2.2g5.6g0.4g2.8g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g742g1409kcal185.4g0g74.2g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g549g330kcal2.2g82.4g0.5g7.7g
Kananmuna, keitetty 441g629kcal55.1g1.3g45.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6752g5271kcal514.2g243.8g246.4g91.8g
Valittu annoskoko3376g2635kcal257.1g121.9g123.2g45.9g
Annoskoko puolitettuna1688g1318kcal128.6g61g61.6g23g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340