Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g320g1125kcal169.4g96.8g2.6g20.8g
Vesi, vesijohtovesi 719g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.5g0.4g3.7g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Oliiviöljy 40g353kcal0g0g40g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g1998g539kcal26g83.9g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6752g4327kcal409.2g408.4g95g52.4g
Valittu annoskoko3376g2164kcal204.6g204.2g47.5g26.2g
Annoskoko puolitettuna1688g1082kcal102.3g102.1g23.8g13.1g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630