Puolukka-rahkapiirakka karppi gluteeniton

Sulata voi ja margariini.

Lisää piimä ja muna.

sekoita kuivat aineet.

Lisää rasvaseos kuiviin aineisiin ja kaada voidellulle ja kookoshiutalein "jauhotetulle" piirakkavuoalle.

Paita pohjaa 10min/200 asteessa.

Valmista täyte, sekoita jugu ja munat + lisää ripaus Steviajauhetta.

Kaada sitten puolukat piirakkapohjan päälle ja sen jälkeen juguseos.

Paista vielä 200 asteessa n. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 30g185kcal7.2g2g16.2g2.2g
Hasselpähkinä 23g145kcal3.2g0.8g13.7g3.9g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 1.3g5.1kcal0g1.2g0g0g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Voi 25g182kcal0.3g0.1g20.4g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 25g178kcal0.2g0.1g20g0g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 30g9kcal0.9g1.1g0g0g
Puolukka 84g33kcal0.4g5.7g0.4g2.2g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 63g75kcal2g2.8g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana676g1791kcal42.4g31g165g16.6g
Valittu annoskoko338g896kcal21.2g15.5g82.5g8.3g
Annoskoko puolitettuna169g448kcal10.6g7.8g41.3g4.2g
Arvot/100g100g265kcal6.3g4.6g24.4g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228514