Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g33g243kcal0.3g0.3g26.6g0g
Sokeri 28g115kcal0g28.2g0g0g
Muna, annos 60g30g26kcal2.3g0.3g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 32g111kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 133g47kcal0.2g9.5g0.1g2.7g
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 20g59kcal3.7g0.5g4.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g50g200kcal0g49.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana676g1758kcal19.8g225.4g83.4g7.6g
Valittu annoskoko338g879kcal9.9g112.7g41.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna169g440kcal5g56.4g20.9g1.9g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.3g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311107