Kalkkunalasagne

Silppua sipuli, kuullota ja lisää kalkkunajauhelija mausta suolalla, mustapippurilla ja broilerimausteella.

Kuullota kasvissuikaleet mausta oreganolla ja juoksevalla hunajalla.

Voitele uunivuoka, lado lasagne levyt pohjalle, laita pastakastiketta päällä sitten kasvissuikaleet ja paistettu jauheliha ja juustoraaste.

Sitten uusi kerros samoin kaikkia.

Lopuksi päälle lasagnelevyt pastakastike ja juustoraaste.

Ripottele vielä oreganoa päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g75g104kcal14.2g0g5.2g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g70g29kcal1g5.7g0.2g0g
Juokseva hunaja 250g1.4g4.5kcal0g1.1g0g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%59g168kcal18.3g0g10g0g
Dolmio Light Classico Bolognese94g35kcal1.1g7.3g0.1g0.7g
Täysjyvä lasagnelevy, Myllyn Paras 500g19g64kcal2.3g12.6g0.1g1.4g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.9g6.7kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana677g883kcal74.2g55g38.2g4.8g
Valittu annoskoko339g441kcal37.1g27.5g19.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna169g221kcal18.6g13.8g9.6g1.2g
Arvot/100g100g130kcal11g8.1g5.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114659