Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis45g50kcal9.9g0g1.3g0g
Herne kuivattu 56g170kcal10.1g27.3g0.6g6g
Sipuli 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g1.1g2.8kcal0.1g0g0.2g0g
Voi 1.1g8.2kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana677g469kcal40.4g55.8g6g12.6g
Valittu annoskoko339g235kcal20.2g27.9g3g6.3g
Annoskoko puolitettuna169g117kcal10.1g14g1.5g3.2g
Arvot/100g100g69kcal6g8.2g0.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110