Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g70g42kcal1.1g9.1g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.9kcal0.1g1.3g0g0.5g
Hirvikäristys70g105kcal14g0g4.2g0g
Vesi140g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 8.4g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 28g29kcal1g5.1g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana677g370kcal32.6g31.8g9.2g4g
Valittu annoskoko339g185kcal16.3g15.9g4.6g2g
Annoskoko puolitettuna169g93kcal8.2g8g2.3g1g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200799