Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 110g25kcal0.5g3.4g0.2g2.7g
Kesäkurpitsa zucchini 95g17kcal0.5g2.4g0.4g0.7g
Miniluumutomaatti, annos 250g73g15kcal0.4g2.4g0.2g0g
Oliiviöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.3g25kcal0.7g5.1g0.1g0.3g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste44g158kcal12.7g0.7g12.3g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana677g644kcal29.6g28g45g7.4g
Valittu annoskoko339g322kcal14.8g14g22.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna169g161kcal7.4g7g11.3g1.9g
Arvot/100g100g95kcal4.4g4.1g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534