Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl2.8g26kcal0g0g2.8g0g
Tonnikala vedessä 66g69kcal14.7g0g1g0g
Sipuli kuivattu 3.3g8.9kcal0.3g1.2g0.1g1.1g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g8.8g22kcal1.1g4.3g0g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml66g98kcal1.3g1.6g9.8g0g
Herneet (Apetit)44g23kcal2.5g2.3g0.4g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g44g54kcal1.3g11.2g0.3g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g105g110kcal5.4g20.7g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana677g821kcal53.2g82.6g30g2.2g
Valittu annoskoko339g411kcal26.6g41.3g15g1.1g
Annoskoko puolitettuna169g205kcal13.3g20.7g7.5g0.6g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.2g4.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575