Possupasta

Tässä ohjeessa on käytetty:
- pouttu maustamaton possun suikale 400g
- (mausteeksi pirkka grillimauste ja yrttisuola maun mukaan)
- vettä 5dl
- soijakastiketta n. 1dl
- 2 pienehköä sipulia (n. 200g)
- 4 pientä porkkanaa (n. 150g)
- 1 pienehkö tomaatti (n. 100g)
- maizena maissitärkkelystä 2rkl
- Torino täysjyvä pasta Cappelli n. 6-7 dl

Valmistus:
Ruskista possun suikaleet pannulla ja mausta maun mukaan.

Lisää vesi ja anna hautua kypsäksi n. 30min.

Ota pannulta vesi talteen, lisää siihen soijakastike ja suurusta maizenalla kastikkeeksi.

Laita pasta kiehumaan ja keitä ohjeen mukaan.

Suikaloi kuorittu porkkana, lohko tomaatti ja kuoritut sipulit.

Laita vihannekset possun kanssa samaan pannuun ja hauduta puolikypsiksi (niin, että sipuli vielä vähän rapsahtaa puraistessa!) tai kypsäksi jos niin haluat.

Kaada vielä kypsä pasta ja kastike samaan pannuun ja kääntele kevyesti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustamaton possunsuikale Pouttu 500 g75g140kcal15g0g9g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 23g14kcal1.2g2.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Tomaatti 19g4.3kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Maizena maissitärkkelys3.8g13kcal0g3.3g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g59g195kcal9.5g36.6g1.2g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana677g771kcal53g92g21g10.2g
Valittu annoskoko339g386kcal26.5g46g10.5g5.1g
Annoskoko puolitettuna169g193kcal13.3g23g5.3g2.6g
Arvot/100g100g114kcal7.8g13.6g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98296