Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%83g142kcal16.6g0g8.3g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g42g12kcal0.2g2.5g0.1g1g
Tomaattimurska 83g25kcal0.5g4.4g0.2g1.6g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g8.3g4.7kcal0.3g0.8g0g0g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Vesi62g0kcal0g0g0g0g
Punaviini21g15kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana677g444kcal36.4g19g20.8g6.4g
Valittu annoskoko339g222kcal18.2g9.5g10.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna169g111kcal9.1g4.8g5.2g1.6g
Arvot/100g100g66kcal5.4g2.8g3.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147608