Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola16g25kcal1.3g0.6g2g0g
Juustoraaste emmental punaleima31g122kcal9.1g0g9.4g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Paprika punainen 106g31kcal1g4.8g0.4g2g
Jauheliha, sika-nauta 125g277kcal21.9g0g21.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g38g60kcal3g1.5g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana677g1117kcal73g15.6g84.8g4.6g
Valittu annoskoko339g559kcal36.5g7.8g42.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna169g279kcal18.3g3.9g21.2g1.2g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.3g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535