Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g125g44kcal1.3g8.1g0.6g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 94g301kcal25.1g0g22.4g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g50g175kcal9g29.5g2g3g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g50g80kcal0.4g3g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana678g1209kcal72.2g83.2g65g6.6g
Valittu annoskoko339g605kcal36.1g41.6g32.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna169g302kcal18.1g20.8g16.3g1.7g
Arvot/100g100g179kcal10.7g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232720