Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g125g75kcal1.9g16.3g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Naudanpaisti 100g111kcal21.7g0g2.6g0g
Kasvisliemikuutio 2.8g8.4kcal0.3g0.4g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana677g471kcal48.8g37g13.8g3.2g
Valittu annoskoko339g236kcal24.4g18.5g6.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna169g118kcal12.2g9.3g3.5g0.8g
Arvot/100g100g70kcal7.2g5.5g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268393