Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g833g2356kcal38.3g261.4g125.7g45.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g500g101kcal3g19g1.5g7g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g500g874kcal124.9g2.5g45g0g
Oliivi kivetön musta rainbow333g599kcal2g19g56.6g0g
Pesto Rosso, Barilla167g550kcal6.7g20g49.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen833g167kcal5g31.6g2.5g11.7g
Basilika, tuore50g20kcal1.5g2.5g0.4g1.9g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g167g483kcal54.9g0g28.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6760g10300kcal472.6g712g618.2g132.8g
Valittu annoskoko3380g5150kcal236.3g356g309.1g66.4g
Annoskoko puolitettuna1690g2575kcal118.2g178g154.6g33.2g
Arvot/100g100g152kcal7g10.5g9.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176058