Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g1600g2880kcal304g0g192g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)700g1750kcal140g3.5g119g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g400g92kcal5.6g13.6g1.6g0g
Kalkkunaleike (Snellman)320g288kcal54.4g4.5g5.4g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6760g10723kcal1066.6g58g681.8g4.8g
Valittu annoskoko3380g5362kcal533.3g29g340.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna1690g2681kcal266.7g14.5g170.5g1.2g
Arvot/100g100g159kcal15.8g0.9g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398