Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi400g1440kcal200g144g4g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g400g1496kcal0g388g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl800g2800kcal112g512g24.8g44g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g20g73kcal0.7g15.9g0.7g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g10g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl260g1664kcal36.4g8.8g163.8g0g
Rusina 240g702kcal6.7g144.2g1.2g23.3g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl400g3600kcal0g0g400g0g
Kesäkurpitsa800g136kcal3.2g20g4.8g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6760g23962kcal722.2g2496g1198.6g146.2g
Valittu annoskoko3380g11981kcal361.1g1248g599.3g73.1g
Annoskoko puolitettuna1690g5991kcal180.6g624g299.7g36.6g
Arvot/100g100g355kcal10.7g36.9g17.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345405