Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g320g1126kcal169.6g97g2.6g20.8g
Vesi, vesijohtovesi 720g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g2000g540kcal26g84g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6760g4332kcal409.6g409.2g95g52.4g
Valittu annoskoko3380g2166kcal204.8g204.6g47.5g26.2g
Annoskoko puolitettuna1690g1083kcal102.4g102.3g23.8g13.1g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6.1g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630