Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)1400g1554kcal172.2g26.6g82.6g11.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 700g530kcal13.1g107.9g1.4g7g
Porkkana, keitetty, suolaa 280g93kcal1.8g15.8g0.6g7.3g
Lanttu 400g115kcal4g18.4g1.2g7.2g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6760g4693kcal387.4g356.6g172.4g72.2g
Valittu annoskoko3380g2347kcal193.7g178.3g86.2g36.1g
Annoskoko puolitettuna1690g1173kcal96.9g89.2g43.1g18.1g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451201