Lapinlaatikko

Pannulla ruskistus ja haudutus lihalle(n20min).

Perunoiden, sipulin paprikan pyöritys pannulla(viitosen minuuttia), mausta koko juttu valkopippurilla, paprikamausteella ja suolalla.

Uuniastiaan ja kolmenjuuston kerma päälle.

Uuni 225C n. 35 min. aivan älyttömän hyvää! (oikeastihan tuohon tulisi poron lihaa tai hirvikin käy).

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen80g21kcal0.7g3.7g0.3g1.6g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl500g600kcal17g18g50g0g
Porsaan lihasuikale, marinoitu1000g2000kcal130g29g160g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1600g960kcal24g208g1.6g14.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6760g7269kcal348.6g536.6g424.6g38.8g
Valittu annoskoko3380g3635kcal174.3g268.3g212.3g19.4g
Annoskoko puolitettuna1690g1817kcal87.2g134.2g106.2g9.7g
Arvot/100g100g108kcal5.2g7.9g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=45908