Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g2752g4321kcal599.9g0g195.4g0g
Ruskea suuruste, Maizena100g380kcal1g92g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Paprikajauhe 40g128kcal5.9g7.3g5.2g15g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 22g47kcal6.6g1.4g1.5g0.2g
Chili paprika punainen40g16kcal0.8g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6768g9999kcal1238.8g247g406.8g44g
Valittu annoskoko3384g5000kcal619.4g123.5g203.4g22g
Annoskoko puolitettuna1692g2500kcal309.7g61.8g101.7g11g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.6g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121449