Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 481g414kcal14.9g21.2g28.9g0g
Katkarapu, rainbow2165g2165kcal497.9g0g19.5g0g
Sipuli (kuorittu)601g162kcal7.8g28.9g1.2g10.2g
Tilli, tuore 120g36kcal4.4g1.1g1g2.5g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g12g20kcal1g3.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6768g5594kcal1052g110g101.4g25.4g
Valittu annoskoko3384g2797kcal526g55g50.7g12.7g
Annoskoko puolitettuna1692g1399kcal263g27.5g25.4g6.4g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889