Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 601g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 601g676kcal127g0g18g0g
Sipuli (kuorittu)361g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Porkkana 601g197kcal3.7g33.4g1.2g15.3g
Lanttu 361g104kcal3.6g16.6g1.1g6.5g
Kesäkurpitsa zucchini 361g65kcal2g9g1.4g2.5g
Tomaattimurska (Euro shopper)481g144kcal4.8g19.2g1.9g1g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen18g33kcal6g0.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6768g2631kcal303.6g191.4g50g62.8g
Valittu annoskoko3384g1315kcal151.8g95.7g25g31.4g
Annoskoko puolitettuna1692g658kcal75.9g47.9g12.5g15.7g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280