Oliivifetasämpylät

Sekoita siirappi ja suola lämpimään veteen.

Sekoita kuivahiiva osaan jauhoista ja nako veteen.

Vaivaa taikina loput jauhot hiljalleen lisäten.

Survo lopuksi paloitellut oliivit, auringonkukansiemenet, fetapaketti öljyineen sekä luraus juoksevaa margariinia sekaan ja tee taikina valmiiksi.

Anna nousta jonku aikaa liinan alla, pyörittele pellille ja paistele.

Taikinan voi myös laittaa yöksi jääkaappiin ja pyöritellä sämpylät pellille vasta aamusta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Pedro79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)1717g6011kcal206.1g1184.9g32.6g85.9g
Vesi, vesijohtovesi 1085g0kcal0g0g0g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g271g895kcal43.4g14.9g73.2g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 72g143kcal1g1.3g14.5g3.2g
Kuivahiiva, annos 11g20g72kcal8.9g8g1.2g0g
Siirappi 27g82kcal0g20.1g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)90g651kcal0g0g72.3g0g
Auringonkukansiemen 90g537kcal20.8g11.4g44.7g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6768g16779kcal560.4g2481.2g477g189g
Valittu annoskoko3384g8390kcal280.2g1240.6g238.5g94.5g
Annoskoko puolitettuna1692g4195kcal140.1g620.3g119.3g47.3g
Arvot/100g100g248kcal8.3g36.7g7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212054