Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 252g50kcal1.7g7.6g0.3g4.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha840g1394kcal159.6g0g84g0g
Sipuli 360g109kcal4.5g17.3g0.7g6.1g
Vesi, vesijohtovesi 480g0kcal0g0g0g0g
Voi 24g174kcal0.3g0.1g19.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl24g60kcal2.9g0.4g5.3g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g900g450kcal13.5g65.7g11.7g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g480g125kcal5.8g18.7g1g9.1g
Vehnäjauho puolikarkea 24g82kcal2.4g16.8g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6768g4890kcal381.4g253.2g245.6g41g
Valittu annoskoko3384g2445kcal190.7g126.6g122.8g20.5g
Annoskoko puolitettuna1692g1222kcal95.4g63.3g61.4g10.3g
Arvot/100g100g72kcal5.6g3.7g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252484