JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g2151g645kcal21.5g129.1g4.3g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g860g774kcal43g129.1g8.6g3.4g
Valkosipuli 136g148kcal10.8g22.2g0.8g2.9g
Basilika, tuore 36g10kcal1.1g0.4g0.3g0.6g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g36g47kcal1.1g7.5g2.2g5g
Timjami 36g101kcal3.3g9.7g2.7g13.3g
Sokeri 86g349kcal0g85.9g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 36g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7.2g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6767g4189kcal163.2g773.2g38.2g54.2g
Valittu annoskoko3384g2094kcal81.6g386.6g19.1g27.1g
Annoskoko puolitettuna1692g1047kcal40.8g193.3g9.6g13.6g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382