Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)1402g1556kcal172.4g26.6g82.7g11.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 701g531kcal13.1g108.1g1.4g7g
Porkkana, keitetty, suolaa 280g93kcal1.8g15.8g0.6g7.3g
Lanttu 401g116kcal4g18.4g1.2g7.2g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 401g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6768g4699kcal387.8g357g172.6g72.2g
Valittu annoskoko3384g2349kcal193.9g178.5g86.3g36.1g
Annoskoko puolitettuna1692g1175kcal97g89.3g43.2g18.1g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451201