Makaroonisalatti

Keitä makaronit, pilko juusto, omena, suolakurkku, kinkku(jos tarvitsee), ja rypäleet makaroonin sekaan.

Tee majonesi munasta, suolasta, sokerista, 1 rkl sinappia ja 2rkl etikkaa(joita ei ole ohjeessa) ja rypsiöljystä.

Majoneesi kannattaa tehdä sauvasekoittimella, jotta vatkaus on tarpeeksi voimakas.

Lisää oljyä noin 1,5-2 dl ohuena nauhana, kunnes majoneesi on tarpeeksi paksua.

Lisää makaroonin joukkoon.

Tarjoillaan kylmänä...

Hyvää ruokahalua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g7.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 58g234kcal0g57.7g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)120g265kcal15.8g0.6g22.4g0g
Kinkkusuikaleet, korpela [250g]842g926kcal123.7g8.4g42.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g601g204kcal1.2g42.7g1.8g10.8g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )361g180kcal2.2g43.3g0.7g2.5g
Oltermanni, perinteinen241g866kcal60.1g0g69.7g0g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 241g178kcal1.8g37.3g1g2.6g
Makaroni, pasta 529g1732kcal53.9g351.3g5.8g17.7g
Rypsiöljy 385g3403kcal0g0g384.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6768g15978kcal517.4g1082.6g1056.6g67.2g
Valittu annoskoko3384g7989kcal258.7g541.3g528.3g33.6g
Annoskoko puolitettuna1692g3994kcal129.4g270.7g264.2g16.8g
Arvot/100g100g236kcal7.6g16g15.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76607