Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 200g455kcal10.1g35.1g28.2g11.6g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 200g396kcal2.8g3.6g40g8.8g
Sokeri 48g195kcal0g48g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g44g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1320g4529kcal134.5g924g15.8g46.2g
Kauralese 200g720kcal36g91.2g15.4g35g
Vehnälese 80g183kcal10.6g12.3g3.6g30g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6768g14370kcal388g2228.4g366g263.2g
Valittu annoskoko3384g7185kcal194g1114.2g183g131.6g
Annoskoko puolitettuna1692g3593kcal97g557.1g91.5g65.8g
Arvot/100g100g212kcal5.7g32.9g5.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79369