Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala19g54kcal3.8g1g3.8g0g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton79g17kcal0.2g1.3g0g0.1g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g1750g1960kcal385g24.5g35g8.7g
Kevytkerma350g420kcal11.2g15.8g35g0g
Ruokakerma Valio 5%350g210kcal4.2g9.8g17.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 114g390kcal11.6g79.6g1.4g4g
Voi (perinteinen meijerivoi)26g189kcal0g0g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6776g6479kcal832g264g227.4g25.6g
Valittu annoskoko3388g3240kcal416g132g113.7g12.8g
Annoskoko puolitettuna1694g1620kcal208g66g56.9g6.4g
Arvot/100g100g96kcal12.3g3.9g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203790