Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g799g1119kcal151.8g0g55.9g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g799g1358kcal159.8g0g79.9g0g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g20g0kcal0g0g0g0g
Vesi160g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Persilja 48g13kcal0.7g0.5g0.1g3.8g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)260g361kcal28.8g1g27g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka40g352kcal0g0g40g0g
Vesi799g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g120g242kcal2.3g50.6g3.4g2.6g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g60g210kcal7.2g42.5g1.3g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6776g7483kcal709.2g219g416.6g28.2g
Valittu annoskoko3388g3742kcal354.6g109.5g208.3g14.1g
Annoskoko puolitettuna1694g1871kcal177.3g54.8g104.2g7.1g
Arvot/100g100g110kcal10.5g3.2g6.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223235