Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 75g26kcal3.5g1.5g0.2g1.9g
Pinaattipakaste 150g38g5.3kcal0.7g0.2g0.2g0.5g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 50g67kcal4.2g8.8g1g2.5g
Juustokumina jeera (), annos 6g1.2g4.4kcal0.2g0.6g0.3g0.1g
Sipuli kuivattu 0.8g2kcal0.1g0.3g0g0.3g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)35g82kcal7g0.2g5.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g38g140kcal4.9g26.6g2.2g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana678g676kcal41.2g76.4g22g15.2g
Valittu annoskoko339g338kcal20.6g38.2g11g7.6g
Annoskoko puolitettuna170g169kcal10.3g19.1g5.5g3.8g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11.3g3.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207148