Marinoidut pavut

Sipulit suikaleiksi, pavut huudellaan hyvin ja kaikki sekaisin.

Syötävää saman tien, parasta seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Reettat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, Pirkka, 1 prk199g211kcal16g33.9g2g25.9g
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g40g359kcal0g0g39.9g0g
Viinietikka balsami40g14kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Timjami 5g14kcal0.5g1.3g0.4g1.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana678g1229kcal34.6g76.8g84.8g57.2g
Valittu annoskoko339g615kcal17.3g38.4g42.4g28.6g
Annoskoko puolitettuna170g307kcal8.7g19.2g21.2g14.3g
Arvot/100g100g181kcal5.1g11.3g12.5g8.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92329