Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 127g461kcal10.4g100.6g0.7g2.2g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)69g90kcal6.9g2.1g6.2g0.3g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]69g83kcal8.3g1.4g4.9g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow69g69kcal4.9g2.1g4.9g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g3.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana678g1408kcal61g212.4g33.4g5g
Valittu annoskoko339g704kcal30.5g106.2g16.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna170g352kcal15.3g53.1g8.4g1.3g
Arvot/100g100g208kcal9g31.3g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383689