Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 75g241kcal20.1g0g18g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Makaroni, tumma 75g270kcal10.1g49.4g2.3g4.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g24g66kcal4.5g0g5.2g0g
Tomaattipyree (Felix)19g15kcal0.6g3g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g94g12kcal1.5g1.4g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.9g4.7kcal0.2g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana678g1340kcal84.6g108.8g60.4g9.2g
Valittu annoskoko339g670kcal42.3g54.4g30.2g4.6g
Annoskoko puolitettuna170g335kcal21.2g27.2g15.1g2.3g
Arvot/100g100g198kcal12.5g16g8.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710