Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%75g128kcal15g0g7.5g0g
Juusto, Valio arkijuusto30g99kcal8.1g0g7.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 156g28kcal0.9g3.9g0.6g1.1g
Paprika punainen 19g5.5kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)19g30kcal0.5g0.5g2.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g21g58kcal3.9g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana678g772kcal57.6g12g52.8g3.6g
Valittu annoskoko339g386kcal28.8g6g26.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna170g193kcal14.4g3g13.2g0.9g
Arvot/100g100g114kcal8.5g1.8g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712