Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%175g297kcal35g0g17.5g0g
Ranskankerma Valio44g122kcal1.1g1.5g12.2g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Flora ruokakerma 15 % 250g36g55kcal0.6g1.3g5.5g0g
Pekoni Pirkka41g118kcal5.7g0.4g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana679g1209kcal86g10.6g91.8g1.4g
Valittu annoskoko339g604kcal43g5.3g45.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna170g302kcal21.5g2.7g23g0.4g
Arvot/100g100g178kcal12.7g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161