Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa109g19kcal0.4g2.7g0.7g0.8g
Purjosipuli 58g13kcal1g1.4g0.1g1.2g
Paprika keltainen 22g6.6kcal0.2g1.1g0g0.4g
Tomaatti 55g12kcal0.3g1.9g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g4.8g10kcal0.7g1g0.4g0g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 8.9g78kcal0g0g8.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana679g288kcal5.6g17.8g20.6g7g
Valittu annoskoko340g144kcal2.8g8.9g10.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna170g72kcal1.4g4.5g5.2g1.8g
Arvot/100g100g42kcal0.8g2.6g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294665